Peli in igrali smo za Sokija

Anej, Brina, Maja, Nika, Patricija, Sara in Sebastjan so v četrtek, 17. 12. 2015, zapeli in zaigrali v Špitalu za Prijatle na glasbila, ki nam jih je podaril Marko Soršak Soki. Soki je v svojih 20-ih letih glasbenega delovanja sodeloval s številnimi slovenskimi glasbeniki, ki so podprli njegov projekt “20 za 20 za šole s posluhom”, zanj pa ga je nagradil tudi predsednik republike z jabolkom navdiha.
V Celju sta v četrtek nastopili tudi OŠ Glazija in OŠ Žalec.

Soki pa nam je poslal lepo voščilo:

Drage Šole, učiteljski kolekitv in vsi ostali,

lepo pozdravljeni v 2016. Naj vam bo to leto nadepsko, ustvarjalno uspešno in da vas bodo učenci peljali v lepe trenutke in vi z njimi v nove uspehe.

Dovolite, da vam na kratko povem nekaj stavkov o projektu 20 za 20.

Obdaril sem 20 osnovnih šol…do danes. Projekt teče s polno paro naprej. V tem letu bom ponovno obiskal kar nekaj šol in podpora je. Tokrat gremo le še stopničko višje.

Upam, da z glasbili ustvarjate in da so našla svojo vlogo. Svobodno ustvarjajte  z vašimi učenci, tukaj je svet lepši. Tudi, če kdaj kakšna nadura ni plačana v denarju,bo pa v skupno dobro zelo vnovčena. En dan bomo vsi povezani.

Hvala vsem, ki ste mi poslali videje, maile, voščilnice in delili z mano, kaj vse ustvarjate. Vem, da je bil na vsaki izbrani šoli obisk zelo vesel in srečen za vse nas.

Imejte se vsi super, hvala za sodelovanje in zelo vas imam rad!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.